tisdag 23 februari 2010

Buttercream Cake


Jag tycker det är såå fint med amerikanska höga tårtor :)) Jag hade inte en aning hur dom gjorde för att få dom så höga och fina, så jag googla runt lite och sökte på youtube och hittade det jag sökte :) Man är ju så van att dela sin botten i 3 delar till prinsesstårta, som är det vanligaste vi äter här i sverige, men som ni kan se här, så använder dom två stycken bottnar ovanpå varandra. Vilket gör att den bli så hög :) Jag gjorde två stycken mjuka chokladbottnar.

Sen så har jag väldigt länge velat testa täcka en tårta endast med smörkräm, så med lite hjälp av Ednas youtube klipp vågade jag testa på det ;)

Mjuka chokladbottnar
Ekströms chokladmousse
Täckt med buttercream, färgad rosa
Blommor i marsipan
text och dekorkant i buttercream

4 kommentarer:

  1. Tack så mycket för kommentaren! :)
    Den här var supersöt ju! Undrar hur du fraktade tårtan.. alla kartonger jag hittar är alldeles för låga!

    SvaraRadera
  2. Glömde ju svara på din fråga! Jag har en fiffig silikonform som gör blommorna sådär fina, finns att köpa i engelska tårtbutiker bl.a. :)

    SvaraRadera
  3. Hej! Hittade din blogg idag. Shit va duktig du är! Helt otroligt fina tårtor!

    SvaraRadera
  4. Hejsan! Din blogg är också jättefin!
    Jag känner mig inte tvingad ;) Det är ju bara roligt att tipsa om bloggar som är så fina! :D<3

    SvaraRadera