lördag 5 december 2009

Kladdkaka


Kladdkaka är en riktig favorit ;) Perfekt när man är sugen på nått sött och chokladigt. Passar även skitbra till vaniljglass!

100g margarin
3 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
3dl strösocker
2 ägg
1,5 dl vetemjöl

Sätt ugnen på 175 grader. Smält margarinet, ta bort kastrullen från värmen. Tillsätt kakaon, vaniljsockret och strösockret och rör till en smet. Tillsätt sedan äggen och rör om, tillsätt sist mjölet och häll i en smord form. Grädda ca 18min.

2 kommentarer:

  1. Tror du att det kan passa med din vitchokladfrosting på denna kakan? Tänkte spritsa lite fina mönster på om man bakar den nån gång.
    Tacksam för svar!

    SvaraRadera
  2. Ja, absolut! Det tror jag blir supersmaskigt ;) Go for it!

    SvaraRadera