måndag 31 januari 2011

Heart cupcakes


Dessa cupcakes gjorde jag till fikat på kyrkan i söndags :) Det är chokladkaffe cupcakes med vaniljmousse fyllning och nutellafrosting! På dem satte jag små söta hjärtan som jag gjort av vit choklad! De röda fina formarna köpte jag på Indiska under mellandagsrean, 50 formar för 15kr, riktigt nice ;)

10 kommentarer:

 1. Låter ju supergott, vilket lyxigt kyrkkaffe ni har. Själv bakade jag rulltårta till vårat.

  SvaraRadera
 2. Ser verkligt lyxiga och goda ut! Choklad och nutella är ju supergott. :-)

  SvaraRadera
 3. Men rulltårta är ju supersmarrigt det med Ulrika!! ;)

  Jag håller med dig Tove, choklad är verkligen underbart gott! :))

  SvaraRadera
 4. Oj vad fina de blev! Och de låter mycket goda, nutellafrosting är så gott!

  SvaraRadera
 5. Vilka fina! :)

  Var med och tävla vetja: http://jexxicaa.blogg.se/2011/february/tavling.html

  Mvh Jessica

  SvaraRadera
 6. ser jättefina och goda ut! Fin blogg!

  SvaraRadera
 7. Kom hit at random via bakgruppen på dayviews.com.. Nån hade länkat hit för bra muffins/cupcakes recept.. Samt almänt bra sida för recept och inspiration.
  Så, jag klickade på länken och medans jag väntade på att den skulle ladda (trög dator + trögt internet = frustrerad KaiPon) så såg jag denna bild. Exakt denna bild uppladdad på bakargruppen. Okej om den som la upp bilden inte hade bild på det hon själv bakade men följde ditt recept eller nåt.. Men texten var, and I quote, 'Dom här bakade jag idag<33 Yummy vad goda dom blev!<33'
  Jag, som verkligen avskyr sånt (samt att det är emot sidans regler), påpekade att det inte var hennes bild och till och med länkade hit, men den som lade upp bilden tog bort dom kommentarerna, så jag (plus ett antal till) anmälde så klart bilden..

  Humanity makes me want to stab a puppy sometimes.. <.<

  SvaraRadera
 8. hej, dessa cupcakes såg helt fantastiskt goda ut, tänkte göra dessa till nästa kalas, men jag har en fråga, när ska man ha i vaniljmoussen?

  SvaraRadera
 9. Hej! Ja dom är riktigt smarriga :) moussen ska i efter du gräddat dom och de har svalnat. Då gröper du ur lite av cupcakesen mitt och sätter i mousse. och sedan spritsar du på frostingen ;)

  SvaraRadera
 10. ok, tusen tack för svaret :) dina cupcakes kommer finnas med på nästa kalas. :)

  SvaraRadera