Till Emma och Antons bröllop gjorde jag dessa jordgubbar! All gäster fick en chokladdoppad jordgubbe. De var riktigt roliga att göra och det blev någon över också, så jag hade chansen att smaka. Väldigt gott måste jag säga :))
Hej! :) Ja visst är de lite kuliga! Jag doppade dom först i vit choklad och lät dem torka. sedan doppade jag i mörkchoklad på sidorna genom att hålla ett finger uppe på, och ha en tandpetare på undersidan. Efter det torkat spritsade jag på knapparna och flugan :)
Välkommen till min blogg! Jag heter Tina och älskar att baka, det är nästan det roligaste jag vet :)) Jag gick ut gymnasiet våren 2011. Där jag gick Livsmedelsprogrammet i Luleå med inriktning på Bageri och Konditori. Jag bakar väldigt mycket på min fritid. För det mesta gör jag då Tårtor, Cupcakes och bakelser eftersom jag tycker det är så roligt med dekoreringen! Sen så älskar jag allt med choklad också ;) Hoppas ni har en trevlig titt på min blogg, fråga gärna om det är nått ni undrar :)
Alla bilder på sidan är tagna av mig om inget annat anges.
Kontakt - tiiinky@hotmail.com
Åhh ser jättesmarriga ut! Berätta gärna hur du har gjort dom... =)
SvaraRaderaHej!
SvaraRaderaHittade precis din blogg och fastnade för dessa -så roliga!!!! Berätta gärna hur du har gjort dem. Doppat i vit cholad först och sedan mörk cholkad?
Tack på förhand och tack för en inspirerande blogg!!
Hej! :) Ja visst är de lite kuliga! Jag doppade dom först i vit choklad och lät dem torka. sedan doppade jag i mörkchoklad på sidorna genom att hålla ett finger uppe på, och ha en tandpetare på undersidan. Efter det torkat spritsade jag på knapparna och flugan :)
SvaraRaderaTack för tipset!
SvaraRadera