söndag 13 februari 2011

Cupcake ställning 7-våningar


Äntligen har jag fått hem min cupcake ställning, jag är såå nöjd med den :) Jag beställde den från ebay för 200kr av säljaren technikool, helt ny och fin. Frakten kostade dock 400 kr, lite dyrt, men det tog endast 4 arbetsdagar innan den kom hit från London :) Den var helt klart värd 600kr, riktigt fin :) Så nu är det bara sätta igång å baka cupcakes!

8 kommentarer:

 1. Oj vilken fin ställning! Får man fråga vilken säljare du köpte av? Är också på jakt efter en sån ställning :)

  SvaraRadera
 2. åhh vad fin. Den kostar ju det dubbla om man annars ska köpa den här i sverige ;)

  SvaraRadera
 3. Hejsan! Jag brukar läsa din blogg ibland eftersom jag tycker du är så himla duktig!
  Själv gör jag aldrig tårtor, men ska snart prova mig på inför ett kalas. Så jag undrar om du typ inte kan göra ett inlägg med hur du gör din tårta, alltså var du har fyllningen osv?
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 4. Gud va sugen jag blev på att baka när jag tittade in här! Hur mycket gott som hellst dej vill jag komma och fika hos *fniss* // Sara

  SvaraRadera
 5. Vilken fin, är också på jakt efter en sån där och 600 kr var ju ett bra pris! :)

  SvaraRadera
 6. Hejsan, får jag bara fråga : Hur stor är den övesta plattan? (diameter) Är ute efter en sådan cupcakeställning, men man ska kunna ha en liten tårta längst upp..

  SvaraRadera
 7. Hej :) Den längst upp är 15cm. så det går ju ha en liten tårta. Man behöver ju däremot inte ha alla våningar. Man kan ju börja från den näst största som är 19cm om man vill ha en större tårta.

  SvaraRadera