Lussebullar är bara så gott! Och idag har jag gjort de goda saffransbullarna på 3 olika sätt. Fyllningen i snäckorna och längderna är margarin, strösocker, vaniljsocker och riven mandelmassa, i längderna satte jag även russin. Degen är vanlig vetedeg, men med 3 paket saffran tillsatt i det smälta smöret. Grymt dyrt saffran blivit, 3 paket kostade 120kr ;) Men ändå värt, mums!
lördag 28 november 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Gott tips av mig! I bullarna, alltså de som du bakar ut som vanliga bullar kan man köra, smör + riven vit choklad (100g för 50 bullar). Sen tar man hackade pinjenötter istället för pärlsocker. Det blir sååååå gott.
SvaraRaderaHälsn/Linda L
Ahaa! vit choklad, det lät intressant :) måste ju ta och prova det!
SvaraRadera