fredag 17 december 2010

Storhedens Konditori


Igår var min sista praktikdag på Storhedens bageri och konditori :) Det har varit riktigt kul och lärorikt att praktisera där! Jag tänkte visa lite bilder från de senaste dagarna :) Tårtorna med hallon kallas fruktårtor och har krokantströssel runtom sig, väldigt snyggt och annorlunda, istället för att täcka tårtorna med marsipan eller grädde :)

Linn, Sofie och Pirette står och bakar för fullt! :)

Bananstubbar

Bananbakelser

Björkstubbar, även dom har krokantströssel på sidorna :)

Smörstjärnor, det är mycket julbak i december! :)

Wieneråttor, riktigt kul att göra tycker jag :)

Spandauer

Ryssar

Halvgräddade Kapanéer

De har även ett Smörgås-rum på Storhedens bageri, där de bland annat gör sånna här Räk- och lax stubbar.

Vi testade praktisera natt 2 gånger också, riktigt kul var det :) Under natten gräddas och packas allt fikabröd. Så vi fick Fylla Semlor, krämwienerbröd och sånt!

1 kommentar:

  1. Vad mycket gott ni har bakat. Det måste ha varit jättekul att få vara där och praktisera.
    Vad är det gula som ligger på Wienerråttorna? De ser väldigt goda ut.

    SvaraRadera