tisdag 23 juli 2013

Konditori Centrum

Här är lite av de senaste tårtorna som gjorts på konditori centrum av mig och min arbetskompis Mona :)
Denna bröllopstårta gjorde Mona ihelgen till Marianne och Tobbes bröllops. Jag hjälpte med montering och spritsning. Den bestod av ljusa bottnar, hallonsylt, krämgrädde, maräng och chokladmousse. Täckt med vit marsipan. Rosor och blad i marsipan, och spritsad kant av kristyr.
Även denna tårta gjorde Mona till ett bröllop ihelgen, Jag hjälpte lite med montering och spritsning. Den bestod av ljusa bottnar, hallonsylt, hallonbär, krämgrädde och var täckt med marsipan. Rosor och blad i marsipan, spritsad kant i kristyr.
Denna bröllopstårta gjorde Mona till ett bröllops förra helgen, det var 2 st likadana 30bitars.
Denna tårta gjorde Mona till ett bröllop den 6/7. Tårtan bestod av ljusa bottnar, jordgubbssylt, krämgrädde, marängbotten och chokladmousse. Tårtan var täckt med marsipan, de lila banden gjorde också i marsipan. Blommorna hade bruden gjort själv i tyg.
Dessa doptårtor gjorde jag för ett tag sedan. Det var vanliga prinsesstårtor med en marsipanbebis på varje tårta. Jag gjorde även nejlikor i samma färger.
Dessa bröllopstårtor gjorde Mona för ett ganska bra tag sedan.
Denna tårta gjorde jag för någon månad sen, Emilia som fyllde år ville ha en liten prinsessa på tårtan, så jag modellerade en sådan i marsipan.
 
Den här tårtan gjorde jag till en tjej som gillade regnbågsfärger. Vi hade inte marsipan i exakt regnbågens färger, men färgglatt blev det iallafall :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar