onsdag 13 april 2011

Skolan


Det var ett tag sen jag uppdaterade med ett inlägg nu.. Så jag tänkte visa lite vad vi gjorde i skolan idag :)) Jag och min klasskompis Lina gjorde denna 'Zebra' tårta, jag tyckte den blev asläcker :) zebra-mönster är snyggt på tårtor!

Min klasskompis Viktor gjorde de här gulliga påsk-kycklingarna, hur söta som helst :)

6 kommentarer:

 1. Riktigt läckert med zebramönstret! :)

  SvaraRadera
 2. Wow, vilken fin zebratårta. Hur gjorde ni zebramönstret. Gjorde ni tårtan svart och la på mönster av vitt eller var det randigt redan innan ni la på locket?

  SvaraRadera
 3. vi rullade ut två längder vit och svart marsipan som vi tvinnade ihop och kavlade ut :))

  SvaraRadera
 4. Heej, jätte fint arbete! :)

  Jag skulle bara vilja fråga vilken skola du går på eller om du får göra alla dessa olika och roliga grejerna på någon praktik? :)

  Jag har kommit in preliminärt på mitt första val (Konditori och Bageri), men det känns som att den utbildningen på den skolan (eller praktikplatsen) inte har lika mycket att erbjuda som din har :/

  /Elize

  SvaraRadera
 5. Hej Elize! :) Tack så mycket.
  Jag går 3:e året på livsmedelsprogrammet i luleå gymnasieskola. Vi får träna och lära oss mycket i skolan, vi har även ganska fritt att testa på nya grejer och öva på det vi känner att vi behöver. Sen så får man lära sig mycket när man är ute på praktikplatser också! Men jag tror det viktigaste av allt är att man har intresset och viljan att lära sig :)

  SvaraRadera