lördag 13 juni 2009

Vaniljfrosting

Receptet på den här frostingen hittade jag på heavenlycupcake's blogg. Riktigt god, passar jättebra till chokladcupcakes! räcker till ungefär 20st cupcakes.

50g smör
200g färskost
500g florsocker
2 tsk vaniljsocker

Vispa smöret mjukt, tillsätt färskosten och blanda till en jämn smet. Tillsätt vaniljsockret och häll i florsockret, lite i taget och vispa ordentligt mellan varje gång. Ställ en stund i kylen så att den får stelna lite. Spritsa på cupcakesen.

4 kommentarer:

  1. Hej! Hittade nyss din blogg och jag älskar den redan! Har skrivit ner alla dina frosting-recept på små lappar. Ska prova alla, i sinom tid :)
    Jag undrar, vilken är din favoritfrosting av dem du har lagt upp och varför? Vilken frosting är bäst att spritsa fina mönster med?
    Kram, Siri

    SvaraRadera
  2. Hej Siri! Va roligt att du gillar min blogg :) Min favorit är helt klart vit chokladfrosting, när det gäller att spritsa fint :) Men jag tror jag gillar Chokladfrostingen bättre i smaken faktiskt. Men du får ju prova som du sa, så hittar du nog din favorit :)
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Tina! Hej! Siri igen!
    Ville bara berätta att jag provade din vaniljfrosting till en sats chokladmuffins för ett tag sen. Det var till en fest som vi höll för ett par kompisars födelsedag, och jag måste bara säga att frostingen blev succé! TACK! Jag färgade frostingen med röd hushållsfärg tills den blev knallrosa. Mycket fint! Tack igen för dina kanonrecept. Din blogg ger mig mycket inspiration!
    Imorgon ska jag testa vitchoklad-frostingen,även den till en sats chokladmuffins. Spännande!
    Jag önskar dig ett gott nytt år :)
    Kram Siri

    SvaraRadera
  4. Hejsan! :D Va kul att bakningen blev lyckad!! Så bra att jag får vara till inspiration, precis vad jag vill ;) Gott nytt år på dig med Siri! Kram

    SvaraRadera