300g vit choklad
200g färskost
1dl florsocker
smält chokladen, låt den svalna en aning. Blanda med färskosten och florsockret. Bred på eller spritsa på cupcakesen.
smält chokladen, låt den svalna en aning. Blanda med färskosten och florsockret. Bred på eller spritsa på cupcakesen.
du kan blanda den med florsocker, lite vaniljsocker och rumsvarmt smör eller margarin så kanske den blir lite sötare(= hoppas att du hittar något som du tycker passar bättre ;)
SvaraRaderaTack för tipset! jag ska ta o prova det ;)
SvaraRaderaHej Tina! Har testat detta recept som verkligen var enkelt, smidigt och gott! Jag har döpt det till Tinas vita chokladfrosting ;-) Tack för att du delar med dig av sådant du tycker är gott!
SvaraRaderaHej. undrar om det finns olika sorters färskost och i sådant fall vilken du menar exakt? är det bara att gå till affären och fråga efter färskost?
SvaraRaderatack för dina underbart goda recept..:)
Ja, det finns lite olika sorter. Men jag brukar alltid ta philadelfia ost! naturell då, utan smak :)
SvaraRadera